L’oficina de Correus obrirà a la tarda fins divendres

correus

L’oficina de Correus de Calella estarà oberta a la tarda fins divendres Correus ha decidit ampliar l’horari de totes les seves oficines a Catalunya davant l’alta demanda de sol·licituds de vot per correu per a les eleccions del 14-F. Amb aquesta mesura Correus vol reduir les cues de ciutadans que s’han produït els darrers dies per sol·licitar el vot. En aquest sentit, l’oficina de Calella situada al número 30 del carrer Sant Antoni obrirà en horari de matins de 8 h a 14.45 h i de tarda de 16.30 h a 19.45 h. El divendres l’horari serà només de matí.

En un comunicat Correus ha exposat que ha engegat una sèrie d’accions i mesures per agilitar els tràmits del vot per correu. Diuen que s’han obert totes i cadascuna de les finestretes disponibles i fins i tot s’estan habilitant finestretes exclusives per a les eleccions i, quan l’afluència ho requereixi, s’instal·len al vestíbul taules addicionals específicament destinades a gestionar el vot per correu.

De fet les sol·licituds de vot per correu ja han assolit la xifra rècord quan encara queden 3 dies perquè s’acabi el termini. Fins aquest dilluns, 1 de febrer, s’han rebut 183.000 sol·licituds, el que suposa un 180% més que a les eleccions autonòmiques del 2017.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *