L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions empresarials

Imatge d'arxiu

La rehabilitació de locals comercials, el foment de l’ocupació i el suport a iniciatives considerades estratègiques són les tres línies del programa d’ajuts al desenvolupament empresarial que ha convocat l’Ajuntament de Calella, amb una partida global de 30.000 euros. S’ha obert el termini per presentar les sol·licituds, via telemàtica, que acaba el 30 de setembre.

L’Ajuntament de Calella acaba de publicat la convocatòria de les tres línies d’ajuts destinats a les empreses que tenen la seu a la ciutat.

La primera està destinada a la rehabilitació, adequació o manteniment de locals comercials buits o amb activitat. S’hi poden acollir les empreses que duguin a terme intervencions d’un mínim de 2.000 euros, acreditades per mitjà de la presentació d’un pressupost. Segons les bases de la convocatòria, l’import de la subvenció serà de 700.000 euros, ampliables fins a 1.000 euros en funció de les sol·licituds rebudes. L’Ajuntament de Calella destina 20.000 euros del pressupost municipal a aquesta línia del programa per al desenvolupament empresarial.

Hi ha una línia que té per objectiu subvencionar iniciatives empresarials considerades estratègiques. Han d’estar relacionades amb la transformació digital, el desenvolupament del talent o la internacionalització, i també de sostenibilitat energètica i ambiental, entre d’altres. En aquest cas, l’aportació total del pressupost municipal puja a 7.000 euros i s’estableixen ajuts d’un màxim de 700 euros.

La tercera està pensada per incentivar la contractació de personal i s’adreça específicament a empreses d’alimentació o restauració de Calella que portin tres mesos d’activitat. S’estableix que han de ser incorporacions noves i que comportin un augment de la plantilla. Els contractes subjectes a subvenció han de ser de caràcter indefinit i a jornada completa o parcial, qualsevol de les dues opcions. En aquest cas, l’import màxim de la subvenció serà de 500 euros. S’hi destina una partida de 3.000 euros.

La informació detallada sobre el programa i els requisits de cadascuna de les tres línies d’actuació està disponible al taulell d’anuncia de la pàgina web municipal, des d’on també es podran tramitar les sol·licituds, que hauran de quedar registrades dins el termini que s’acaba el 30 de setembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *