L’Oktoberfest s’inaugurarà l’1 d’octubre a les 21 hores

La inauguració de l’Okbtoberfest 2017 es farà finalment el diumenge 1 d’octubre a les nou del vespre. Serà el mateix dia en què hi ha prevista la celebració del referèndum d’independència. En un principi s’havia posat sobre la taula dues dates per la inauguració. O bé divendres 29 de setembre o bé l’1 d’octubre. Els organitzadors descartaven el dia previst inicialment, el dissabte 30 de setembre, ja que Calella acull l’Ironman Barcelona. Enguany hi ha prevista l’assistència de 60 bandes de 18 països diferents.

Canvi en el calendari ja que el tradicional degollament del barril que dona el tret de sortida a l’Oktoberfest estava previst per al dissabte 30 de setembre. Recordem que aquell dia la ciutat també acollirà la celebració de l’Ironman i, per motius logístics i organitzatius, s’ajorna fins diumenge al vespre la inauguració de l’Oktoberfest.

Segons va avançar Ràdio Calella Televisió, els responsables de l’esdeveniment es movien entre dues dates. O fer-ho divendres 29 de setembre o bé diumenge 1 d’octubre. Finalment, i després d’haver mantingut aquest dimarts una reunió amb l’alcaldessa de Calella, s’ha optat per fer-ho el mateix dia en què hi ha prevista la celebració del referèndum d’independència. Així ho ha avançat l’alcaldessa Candini: “L’1 d’octubre a les 9 de la nit. Aquest any és especial perquè són 30 anys de l’Oktoberfest i ho volem celebrar com cal. Volem demostrar el compromís de la ciutat d’aquest esdeveniment tan arrelat. Enguany són 60 bandes de 18 països diferents”.

Montserrat Candini ha explicat que en els propers dies l’Ajuntament de Calella signarà un conveni amb l’empresa organitzadora de l’Oktoberfest, Word2meet, per refermar el compromís de la ciutat amb l’esdeveniment que és tot un referent i atrau visitants d’altres poblacions de la comarca. Segons Candini, el conveni inclourà millores per incrementar la qualitat en aspectes com la il·luminació, el so, les ventilacions o la pròpia imatge de l’esdeveniment: “Per comprometre’ns d’una manera més clara i refermar el compromís amb aquest esdeveniment. Elements també de millora de l’estètica, els fums, l’objectiu és incloure elements de qualitat”.

L’Oktoberfest 2017 es desenvolupa a la carpa instal·lada al passeig de mar i s’allargarà fins el 21 d’octubre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *