Marc Buch (PDeCAT): “S’ha demostrat que el President tenia un compromís clar”

Imatge d'arxiu

Des del PDeCAT de Calella es mostren molt contents amb la proclamació de la independència de Catalunya. El seu president, Marc Buch, afirma que a la sessió del ple del Parlament d’avui s’ha demostrat el compromís del president Puigdemont amb el mandat democràtic del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre i emplaça als ciutadans i a les institucions catalanes a “començar a pensar com un Estat”.

«Doncs personalment contentíssim, perquè després de l’1-O és el que tocava, recollir el mandat democràtic i tirar endavant els resultats. I com a president del PDeCAT d’aquí de Calella doncs molt contents. S’ha demostrat que el president tenia un compromís clar, que ha recollit el mandat democràtic i, a més a més, davant de la resposta per part de l’Estat Espanyol no ens deixaven tampoc cap alternativa. Per tant, endavant tots fent costat al govern i al Parlament de Catalunya, continuar funcionant i a començar a pensar com un Estat, com hem estat proclamats avui»

 

Buch ha anunciat que es sumaran a les mobilitzacions que convoquin les entitats independentistes com l’ANC i Òmnium Cultural i ha animat als ciutadans a anar a Barcelona a defensar les institucions de Catalunya.

«Bé, en tot cas esperarem també al que decideixin unitàriament amb Assemblea i Òmnium però en aquest cas la prioritat sí que és anar a Barcelona que és on realment hi ha totes les estructures d’Estat i actualment per tant és on hi fa falta més gent. Però bé, si Òmnium i l’ANC fan qualsevol tipus de mobilització, des del Partit Demòcrata com sempre ens hi sumarem i donarem ple suport»

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *