Marc Buch plega de cap de Colla dels geganters

Marc Buch, imatge d'arxiu
Marc Buch, imatge d'arxiu

La Colla de Geganters i Grallers de Calella ha convocat una assemblea extraordinària per al 27 de novembre per escollir la nova junta de l’entitat després que el seu cap, Marc Buch, hagi comunicat la seva decisió, ja efectiva, de renunciar al càrrec per incompatibilitat amb les seves responsabilitats com a regidor del Govern Municipal de l’Ajuntament de Calella. Buch i la seva junta directiva pleguen sense que, ara per ara, hi hagi una candidatura formada que els prengui el relleu al capdavant dels geganters i grallers de la ciutat.

Marc Buch ha renunciat al càrrec de cap de Colla dels Geganters i Grallers de Calella per impossibilitat de mantenir la dedicació que exigeix amb la seva nova responsabilitat com a regidor del Govern Municipal de l’Ajuntament de Calella. Plega després de cinc anys com a cap de Colla i d’haver impulsat projectes tant importants per a l’entitat com la celebració de Ciutat Gegantera 2013 o la trentena Trobada de Gegants. Així ho va posar de relleu en la carta de comiat que la setmana passada va llegir davant els membres de la Colla, amb la qual va fer repàs del seu mandat, destacant també aspectes més vinculats al dia a dia de l’activitat de l’entitat com ara la posada en marxa de la pàgina web, l’impuls a la secció de grallers o el fet d’haver contribuït al creixement de l’entitat i la il·lusió dels més petits.

Buch ha explicat que la dedicació que implica el seu càrrec de regidor al Govern Municipal l’impedeix seguir estant al capdavant de la Colla. A més, afirma que es podrien generar situacions d’incompatibilitat que perjudiquessin a l’entitat. “La Colla necessita molt de temps i si no li puc dedicar seria injust. Moralment és necessari que faci un pas enrere”, ha assenyalat Buch en una entrevista al programa Bon dia. 

Un cop comunicada la seva decisió, s’ha convocat una assemblea extraordinària per al 27 de novembre per escollir nova junta directiva. A hores d’ara, no s’ha postulat cap candidatura. “De moment no hi ha res en concret, però a la Colla som més de 80 persones i segur que hi haurà algú que tindrà ganes d’afrontar el repte”, ha dit Buch. 

Marc Buch ha agraït la col·laboració rebuda per part de tots els membres de la Colla de Geganters i en especial dels qui l’han acompanyat en les juntes que han encapçalat. Diu que d’aquests darrers cinc anys se n’emporta una mica de tots ells i assegura que aquesta etapa l’ha fet créixer com a persona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *