JxCat presenta llista a tots els municipis del Maresme

Acte unitari de tots els caps de llista maresmencs de Junts per Catalunya a les pròximes eleccions municipals. El partit presenta candidatura a 30 poblacions de la comarca amb l’objectiu de guanyar totes les alcaldies. A Calella, al capdavant del projecte hi ha Montserrat Candini, la candidata a la reelecció, que ha organitzat pel pròxim 9 de maig a la Sala Mozart un acte per donar a conèixer el seu equip i el seu programa electoral. A la trobada que va tenir lloc ahir a l’Orfeó hi van assistir el president del PDeCAT, David Bonvehí, i el diputat per Girona, Sergi Miquel.

Junts per Catalunya centra totes les seves energies a les municipals del 26 de maig i a obtenir la millor representació possible al Maresme, on el partit de Carles Puigdemont presenta llista a totes i cadascuna de les poblacions. Els seus caps de llista es van reunir ahir en un acte a l’Orfeó, on Montserrat Candini va explicar que afronten la campanya amb molt bones sensacions.

Tenim molt bones sensacions. El fet que hagin escollit Calella per fer la presentació de tots els caps de llista de la comarca, als 30 municipis, ens dona força mútua. De manera individualitzada, aquesta energia ja la teniem però ens n’adonem més quan ens ajuntem. Ens ajudem en la lluita per aconseguir que la nostra força política tingui la millor representació possible en benefici dels ciutadans.

Candini va anunciar que farà públic el seu programa electoral, al detall, en un acte a la Sala Mozart, el dijous 9 de maig (20.00h). Va avançar-ne algunes propostes, com la construcció de setze habitatges socials, la creació d’un centre cívic i de l’oficina de l’emprenedor, entre d’altres.

El president del PDeCAT, David Bonvehí, va acompanyar als alcaldables en la presentació d’ahir a Calella; que va comptar també amb l’assistència del diputat de Junts per Catalunya al Congrés, Sergi Miquel. Ell va destacar la diversitat de les candidatures maresmenques, un dels territoris on va assegurat que s’està fent més bona feina.

El Maresme és de les comarques on s’ha fet molt bona feina. Estan a punt i tenen bons referents territorials de caràcter nacional, com és el cas de Montserrat Candini. Això amb altres apostes joves molt potentns, gent i cares noves que no venen de la política i són aquí per lliurar batalla i guanyar les alcaldies als seus municipis.

El diputat també va recordar la importància de les eleccions al Parlament d’Europeu que se celebraran el mateix dia que les municipals, que va reconèixer són la seva “màxima prioritat”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *