Maria Lorrio guanya el Trofeu Rafel Carpinell amb una fotografia a l’alba

Aquest passat dissabte s’ha reunit el jurat per adjudicar el veredicte de la 30a edició del Trofeu Rafel Carpinell de fotografia que atorga anualment l’entitat Fotofilm Calella. Amb més de 80 obres presentades, la medalla daurada i primer premi se l’ha endut Maria Lorrio Oñate, amb una fotografia de la platja a l’alba on es veu la caseta de socorrisme i un cel farcit de tonalitats rosades. La guanyadora ha rebut la medalla d’or, un premi en metàl·lic de 100 euros i el trofeu Rafel Carpinell, una rajola original recuperada de la Torre dels Anglesos de Calella.

El jurat qualificador del 30e Trofeu Rafel Carpinell de Fotografia estava format Francisco Escarmena, guanyador de la Lliga Social de FFC 2019/2020, Maria Pera, membre de l’associació Oncolliga Calella i Roser Soms, fotògrafa, escriptora, sòcia de Foto-Film i presidenta d’Amics de l’Art del Mresme. El jurat va visionar un total de 81 fotografies presentades per 29 autors participants.

El segon premi, Medalla de Plata de la FCF és per Joan Maria Arenaza amb imatge de la parròquia de Santa Maria i Sweb 02 30è TROFEU CARPINELL 2021 Segon Premi JOAN MARIA ARENAZA títol Portal dels Apòstolsant Nicolau durant els dies de ple confinament quan ningú podia sortir al carrer. Una imatge que evoca a la buidor dels carrers durant aquell esperpèntic 2020.

El Tercer Premi, Medalla de Bronze de la FCF ha estat per Jordi López, amb una fotografia d’uns pescadors endinsant la barca al mar amb una tempesta de fons.

web 03 30è TROFEU CARPINELL 2021 Tercer Premi JORDI LÓPEZ títol Empenyent barca

L’exposició de fotografies premiades i també una de cada participant es podran veure, aquest any si, a la Fira de Calella, del 23 al 26 de setembre. Allà també es farà el lliurament dels guardons d’enguany i els de l’any passat. Tot plegat serà el diumenge 26 a les 18 h a l’estand d’actes firals.

En un comunicat de premsa, l’entitat, Foto-Film Calella, es mostra orgullosa de poder mantenir 30 anys després aquest trofeu, en el qual hi han participat una gran quantitat d’artistes de branques diferents que han contribuït a fer-lo més popular.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *