Marta Sibina: “Hem de fer fora la dreta i les polítiques d’austeritat”

El Cercle Podem Calella ha celebrat el seu primer any d’existència amb un debat polític protagonitzat per la número 2 de la candidatura En Comú Podem per a les eleccions generals del 20 de desembre, Marta Sibina.

Sibina considera que actualment la política no funciona i per això En Comú Podem, la confluència de Podem, Barcelona en Comú i ICV-EUiA, vol aconseguir la majoria necessària per tenir grup parlamentari propi a Madrid. Sibina explica quins són els objectius d’aquesta candidatura: “El missatge és clar: fer fora la dreta i les polítiques d’austeritat que ens esclafen. Anem a Madrid amb eixos molt clars com són els socials i d’altres. Hem de combatre la corrupció i acabar amb la vulnerabilitat social i fer un referèndum com cal perquè el poble de Catalunya decideixi lliurement el seu futur”. 

La número 2 de En Comú Podem es mostra confiada en obtenir un bon resultat electoral el 20D, malgrat que les últimes enquestes atribueixin una baixada de suports a Podemos a nivell estatal. Segons Marta Sibina, les enquestes s’han d’analitzar amb prudència: “En Comú Podem tindrem bon resultat, almenys estem treballant de valent per aconseguir-ho. I com dic, les enquestes no tenen un valor real, al 2012 també van dir, auguraven que CiU tindria un bon resultat i es va estavellar perdent 12 diputats. Jo seria prudent i esperaria a veure què hi diu la gent”. 

La xerrada de Marta Sibina es va fer aquest dissabte a l’Ajuntament Vell i servia per celebrar el primer any del Cercle Podem Calella. El seu Secretari General reconeixia que ha estat «un any difícil» perquè els membres del cercle no es dediquen a la política de manera directa. Antonio Peralta acusa l’alcaldessa de Calella de mentir i donar llargues a un possible debat públic sobre el museu del turisme: “Al principi nosaltres pensàvem que no eren casta però ens vam equivocar. Creiem que l’alcaldessa de Calella és casta perquè ens ha mentit donant llargues amb el Museu del Turisme, una qüestió important aquí a la ciutat”. 

Antonio Peralta es mostrava satisfet perquè, segons ell, el Facebook de Podem Calella és un dels perfils polítics més visitats de tot l’Estat espanyol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *