Marxa de Sant Andreu amb esperit crític

Participants a la Quarta Marxa de Sant Andreu
Participants a la Quarta Marxa de Sant Andreu

170 persones van participar aquest diumenge a la quarta Marxa de Sant Andreu que organitzen els membres de l’Associació Amics i Escoltes del Montnegre i l’Agrupament Escolta Montnegre.

Els participants van poder optar entre dos recorreguts. Una ruta d’11 quilòmetres i una altra de 14. Totes dues per poder caminar i gaudir alhora dels llocs més bonics i emblemàtics del Montnegre passant per camins verds i corriols. Enguany però, tal i com ha reconegut el president dels Amics Escoltes del Montnegre, Pere Badalló, s’ha fet també una ruta amb caràcter crític ja que a banda de passar pels paratges del Montnegre també s’ha fet recorregut per l’urbanització de Can Carreras: “Normalment sempre fugim de passar per zones urbanes i passar per camins de bosc i corriols però enguany i com a crítica poder mostrar la cara més bonica del Montnegre, la més amable, la més conservada, la més integrada en el paisatge i el medi natural com pot ser l’ermita o l’arquitectura antiga, però també passar per Can Carreras i veure com una mala urbanització i una mala planificació d’un lloc tan bonic com la Serra de l’Arboçeda queda destruïda per una urbanització de baixa qualitat, mal feta i desordenada”

Enguany la Marxa de Sant Andreu ha tingut una altra novetat ja que ha col·laborat amb l’AMPA de l’Escola Pia a través de la botifarrada popular que aquesta associació fa amb motiu de la Marató de TV3: “Ja que ells organitzaven aquesta botifarrada amb motiu de la Marató de TV3 doncs ens hem sumat i una part de l’import de l’inscripció anava per finançar la Marató de TV3. Per tant, és doble motiu per estar content. Col·laborem amb una entitat de la ciutat i a més a més amb un fi social extra. A banda de col·laborar en el finançament de la restauració de l’ermita de Sant Andreu també financem la recerca de noves malalties amb la Marató de TV3″. 

Els participants a la quarta Marxa de Sant Andreu van poder recuperar forces amb la botifarrada que es va fer al pati de l’Escola Pia del carrer Sant Pere on també hi havia jocs inflables.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *