Entren a robar a la Farmàcia Noguera i s’emporten tots els diners de la caixa

farmàcia2

Bernat Noguera, propietari de la farmàcia, ha explicat que els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge, a l’entorn de les quatre del matí, quan va saltar l’alarma de seguretat en detectar la intrusió dels lladres. Amb tot, no se’n van adonar fins al matí quan van anar a obrir la farmàcia, que aquest passat cap de setmana estava de reforç. Llavors es van adonar que havien forçat la finestra que hi ha al darrera de l’establiment, que dona al pati de l’antic hotel Holiday.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Noguera ha comentat que sembla que tenien el robatori molt ben preparat.

Van fer servir una eina molt sofisticada, van utilitzar diverses escales industrials lligades amb brides, i mitjançant un gat hidràulic van trencar les barres de seguretat de la finestra, van fer palanca i van accedir per aquí.

I van anar directes cap als diners de la registradora. El que deixen normalment de canvi per un cap de setmana que treballen, aproximadament uns 5.000 euros. No van provocar cap altre destrossa a la farmàcia, fora d’uns quants calaixos regirats.

Van anar directe a pel metàl·lic, tot el que teniem a la caixa, que és canvi que acostumem a tenir en previsió dels pròxims dies. Es van endur tot excepte el coure, fins i tot les monedes de 10 cèntims (…) Fora d’això, no van tocar res de res.

El cas el porten els Mossos d’Esquadra, que van enviar agents de la unitat científica a buscar empremtes digitals per tenir alguna pista que els porti cap als autors del robatori. Noguera no creu que s’arribi a ells perquè, a tenor del grau de preparació que han demostrar, seria estrany que no haguessin utilitzat guants.

Aquest fet, segons exposa, és una mostra més de la inseguretat que especialment es viu a l’entorn de l’hotel abandonat i actualment ocupat, confrontat amb la seva farmàcia.

A la part de l’hotel hi ha hagut de tot: ocupació, festes, droga… La inseguretat no ve dels últims mesos, aquí portem molt temps arrossegant-la. També actuarem en aquest assumpte, per part nostra i del cap de la policia Local, que va ser aquí i va fer fotografies. Aquí hi ha un problema sanitari, però si a través d’una propietat privada entren a robar a casa tema, no ens podem quedar amb els braços creuats.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Noguera ha dit que la mateixa matinada en què van entrar a la seva farmàcia, també es van produir altres robatoris a la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat