Meritxell Pujadas és la nova incorporació a la candidatura electoral d’Esquerra

Esquerra ha confirmat la sisena incorporació a la candidatura que presentarà a les eleccions municipals de Calella. És Meritxell Pujadas, una advocada, gestora i fiscalista que es defineix com una persona apassionada de la natura, la música, la gastronomia i els viatges. Se suma al projecte que lidera l’alcaldable i actual cap de l’oposició a l’Ajuntament de Calella, Xavier Ponsdomènech.

Meritxell Pujadas se suma al projecte d’Esquerra amb la voluntat d’“impulsar projectes que permetin millorar l’economia i evolucionar cap a un municipi innovador, transformador i inclusiu”, segons afirma ella mateixa en la publicació que el partit ha fet en les últimes hores a través de les xarxes socials. Té despatx a Calella, on exerceix d’advocada, gestora i fiscalista.

El seu nom s’incorpora a la llista de persones que formaran part de la candidatura que lidera Xavier Ponsdomènech. També hi ha els noms de l’actual regidora Míriam Sellés, Joan Ferrer, Neus Pociello i Jordi Tarinas. Pel moment no s’ha donat a conèixer quina posició ocuparan cadascun d’ells.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.