Miquel Campoy considera que la sentència podria haver estat més dura

El president del Partit Popular a Calella,Miquel Campoy, ha afirmat que la llei està per complir-la i que els presos ja sabien a que s’atenien quan van decidir saltar-se la constitució. A més, considera que les condemnes de 9 a 13 anys són laxes, ja que la rebel·lió no ha pogut quedar provada.

Miquel Campoy, ha assegurat en declaracions a Ràdio Calella Televisió, que els líders polítics condemnats són els màxims responsables de la confrontació catalana. També considera que la condemna ha estat més laxa, ja que finalment la rebel·lió no ha pogut quedar provada.

És una sentència, que si estava previst en un principi que hi hagués rebel·lió, i finalment ha estat només per sedició, és una condemna més baixa que els 25 anys que els podrien haver condemnat.

Campoy feia èmfasis en el fet que no és una sentència perquè estiguin contents, però que és molt inferior al que hagués pogut ser.

A més ha volgut denunciar, al que al seu entendre, és una situació de privilegis dins de la presó. Ha assegurat que els presos que gaudeixen de wifi, un règim de visites laxa i que tenen televisions i mòbils.

Parlo dels privilegis que han tingut en els darrers dos anys. Jo no crec que els presos puguin tenir les visites que vulguin, que puguin tenir ordinador, que puguin tenir telèfon… això són privilegis.

Convida també a fer un debat quan la situació estigui més asserenada.

Pel que fa al ple extraordinari convocat per l’Alcaldessa, Campoy considera que s’ha de treballar pel poble i pels problemes reals, no agafar per costum convocar plens per condemnar accions que no afecten a tots els calellencs.

A continuació, podeu recuperar íntegrament la intervenció Miquel Campoy a l’especial informatiu de Ràdio Calella TV:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.