Grima: “Davant un Estat que ens vol contra les cordes, ens hem de mantenir tossudament alçats”

És un dels calellencs ferits per les càrregues policials de la nit de l’1 d’octubre a l’Hotel Vila que va testificar durant el judici del procés per la defensa de Jordi Sánchez. El Tribunal Suprem exposa en la sentència que no ha tingut en compte el gruix de testimonis, ni dels votants ni dels agents, perquè “van oferir una versió filtrada per una profunda càrrega emocional”.

Davant d’això, i en declaracions a l’especial informatiu de Ràdio Calella TV, Josep Grima ha fet una crida als calellencs a mantenir-se ferms i respondre a la repressió de forma pacífica.

Hem provat una altra vegada que l’Estat ens vol contra les cordes i que nosaltres ens hem de mantenir tossudament alçats. Hem de persistir, junts i de manera pacífics, hem de ser intel·ligents per davant de qualsevol altra cosa. Ens hem de mantenir ferms, no ens podem permetre donar-los ni mitja”.

Grima ha qüestionat que s’hagin respectat les garanties processals de les persones encausades i ha insistit en què el seu testimoni va tenir per objectiu, únicament, relatar els fets de la nit de l’1 d’octubre a Calella. Ha recordat que en un principi Marchena va limitar la seva declaració i que després va haver de rectificar.

No va voler sentir que van sortir policies de paisà, sense cap mena d’indentificar, a picar la gent de Calella. Després va haver de rectificar perquè sí va deixar als agents que expliquéssin que tenien por. Aquí ja es va veure el llautó, com començava a sonar la pandereta.

Josep Grima reclama saber si les càrregues de la nit de l’1 d’octubre a Calella van ser legals i degudament autoritzades pels comandaments del dispositiu.

A continuació podeu recuperar íntegrament la intervenció de Josep Grima a l’especial informatiu de Ràdio Calella TV: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.