Míriam Nogueras: “Europa marcarà el que acabi passant en la partida independentista”

La portaveu de Junts al Congrés dels Diputats va ser ahir a Calella en una nova trobada del cicle de debats que organitza l’agrupació local amb el títol genèric “Cap a la independència”. En el cas de Míriam Nogueras, per explicar la feina que està fent al partit a Madrid. En declaracions a Ràdio Calella TV, va comentar quin és el paper que creu que hi jugarà Europa.

Segons Nogueras, l’independentisme ha de mantenir la partida oberta tant a Madrid i a Europa, qui considera que desenvoluparà important en la resolució del conflicte.

La pista de Madrid cal jugar-la. De moment, els de Junts estem molt sols. No és incompatible amb la jugada a Europa, és la que marcarà el que acabi passant a Madrid però també a Catalunya.

La portaveu de Junts al Congrés dels Diputats va enviar un missatge d’ànim als independentistes que han viscut amb desencís el que ha passat des de l’1 d’octubre del 2017, posant de relleu la representativitat que té dins les institucions.

El 14 de febrer hi van haver unes eleccions a Catalunya amb el 52% de vots independentistes, tenim un Govern independentista, encara que amb dues estratègies diferents. Ens acostumem a flagel·lar-nos però, insisteixo, tenim les xifres independentistes més altes de la història. Hem de ser més positius, a vegades som una mica ‘tribuneros’. Guanyem 3 a 0 i ens queixem perquè no hem fet un 6 a 0.

A tot això, Nogueras va aprofitar la visita a Calella per explicitar el seu suport a l’agrupació local que ja ha confirmat que es presentarà a les eleccions municipals del maig del 2023.

Estic encantada de ser aquí amb ells, acompanyant-los. Espero que les properes eleccions hi governin els magnífics membres de Junts. Estem molt esperançats i no cal que els digui que tenen tot el nostre suport, i serem aquí per impulsar-los.

L’acte amb Míriam Nogueras va aplegar una cinquantena de persones al primer pis de Can Salom, en un acte conduït pel portaveu de Junts per Catalunya de Calella, Josep Grima.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.