Molta màgia per l’inici de la Festa Major de Pineda

El Mag Lari és l’escollit per inaugurar, aquest vespre, la Festa Major de Pineda de Mar; mentre el “showmag” Gerard Borrell farà les funcions al pregó infantil de dissabte al migdia a la plaça Catalunya. Amb tot, les nits de Barraques joves van començar a escalfar els motors festius ja el mateix dimecres a la nit a la platja dels Pins. Avui hi actua el cantant de D’Lujo, Luís Flores, i demà dissabte, a partir de mitjanit, sessió amb Slum’s DJ.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Pineda, Sangiago Macip, ha destacat que el festival Arts d’Estiu arrodoneix i complementa la programació de la Festa Major. Destaca la coincidència de l’espectacle d’avui de l’il·lusionista Jorge Blas i el pregó a càrrec del Mag Lari.

“Ens consta que el Mag Lari ha fet pregons xulos a d’altres llocs i vam pensar que tocava que en fes també a Pineda. I quant al pregó infantil, volem inaugurar-lo amb tots els honors, i en aquest cas anirà a càrrec del Gerard Borrell que recentment també ha participat al programa de màgia de TV3”, ha comentat Macip al programa Ara i Aquí.

El regidor de Cultura pinedenc ha posat de relleu les nombroses activitats adreçades al públic infantil, algunes de les quals s’emmarquen en la FestaXic que es va crear l’any passat. “Es fa una batucada amb els petits Musicae de Poblenou, la globatada, que és una trepitjada de globus, el pregó, espectacles, la presentació de la Pubilleta i l’Hereuet, bombolles de sabó, la xeringada, la festa de l’escuma… Ho hem anat repartint per la resta de dies, a propòsit, perquè les famílies puguin dedicar una estona als petits”, ha indicat.

Diumenge hi haurà Diada castellera a la plaça Catalunya amb l’actuació dels Maduixots, que en seran els amfitrions, i la participació dels Capgrossos de Mataró, a més d’una muixeranga del País Valencià.

Dimarts vinent 29 d’agost es faran els actes més solemnes de la Festa Major de Sant Joan Baptista. Hi haurà l’ofici a l’Església i ball del contrapàs a plaça.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *