Montserrat Candini diu un no rotund a la Festa al Cel

Montserrat Candini, arxiu

Calella diu un NO rotund a la possibilitat d’acollir la Festa al Cel. Així ho ha dit aquest matí al Bon Dia l’alcaldessa, Montserrat Candini.

L’alcaldessa de Calella ha estat molt taxativa: “No rotund, ja recordaran vostès com vaig dir fa uns dies, que en aquell moment el que feia era respondre a una petició formal d’entrevista per part dels empresaris i també era atendre a la petició del Consorci de Promoció Turística del Consell Comarcal que em traslladava la preocupació perquè la festa pogués marxar de la comarca. Nosaltres, evidentment, dèiem ho parlem i mirem amb tranquil·litat”. 

Montserrat Candini ha tornat a recalcar que per a ella i el seu equip la Festa al Cel no era una prioritat ja que no és un model d’esdeveniment que els hi agradi. Com a contrapartida, l’alcaldessa posa d’exemple l’Ironman, una prova esportiva arrelada al territori i que forma part del relat de ciutat: “Una festa al cel d’un dia, amb molta visualització i amb molt d’impacte, això és evident, però jo des d’un primer moment vaig veure que no era una activitat per posar-la a la graella de la nostra ciutat”.

Davant la proposta que llançava el president del Gremi d’Hosteleria del Maresme, Jordi Noguera, per fer la Festa al Cel de manera conjunta entre Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar, Candini ha dit que ni tan sols va trucar als alcaldes de Santa Susanna i Malgrat perquè l’esdeveniment no el volia per Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *