Montserrat Candini, reelegida presidenta Comissió Turisme de l’ACM

Montserrat Candini, arxiu

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, continuarà 4 anys més al capdavant de la Comissió de Turisme de l’Associació Catalana de Municipis.

Candini ha estat reelegida presidenta d ‘aquesta Comissió que té per objectiu aplegar càrrecs electes i tècnics per debatre i posicionar-se sobre totes aquelles qüestions turístiques que afecten de manera directa al món local català.

Segons Montserrat Candini ser presidenta de la Comissió de Turisme de l’Associació Catalana de Municipis significa posar en valor la importància que representa el turisme com sector econòmic important del nostre país. Candini aposta per sumar sinergies de tots els municipis turístics per a impulsar de manera coordinada interessos i eixos de treball compartits.

En declaracions a Ràdio Calella, Montserrat Candini, ha subratllat que el seu nomenament és, en sí, un reconeixement a la trajectòria turística de la ciutat com a pionera en turisme vacacional. S’ha compromès a continuar treballant per a la unió dels municipis turístics, sent la seva veu, i fomentant el debat i la reflexió mirant al futur: “el fet de presidir la Comissió de Turisme dóna l’oportunitat de parlar de projectes conjunts, tenir una visió i una veu única per a totes els municipis turístics del país. Treballar en xarxa, posar en comú dificultats i oportunitats ens ajudarà. Des de la meva presidència intentaré fer-ho en aquesta línia”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *