Mor una persona en l’incendi d’un pis a l’avinguda Vallderoure

Un incendi en un habitatge dels apartaments Concorde, a l’avinguda Vallderoure, ha deixat aquesta passada matinada una víctima mortal. L’avís s’ha rebut a les 3.47 h i fins als llocs dels fets s’han desplaçat 9 dotacions dels Bombers per extingir l’incendi que cremava un tercer pis d’un edifici de set plantes. Les flames han afectat la totalitat de l’habitatge, calcinant-lo per complet. El fum també ha afectat el pis adjacent i als pisos superiors.

Els Bombers han donat per controlat l’incendi a les 4.13 h després de revisar i ventilar l’escala i un cop atacades les flames. En aquest moment han localitzat el cos sense vida d’una persona a l’interior del pis. En aquest mateix habitatge, també hi havia dues persones més en el moment dels fets. Una d’elles s’ha confinat en una habitació amb un gos i l’altre ha pogut sortir pel seu propi peu abans de l’arribada dels Bombers.

Del pis del costat, els cossos d’emergència han evacuat a una persona en bon estat per una escala de veïns d’un bloc lateral. El veïnat de la resta de pisos s’han confinat als seus habitatges, sense cap afectació important.

Un cop controlat l’incendi, els Bombers també han revisat la resta de pisos del bloc, han descartat afectació estructural. Això sí, tres pisos de la tercera planta han quedat inhabitables, un per l’efecte de les flames i l’altre pel fum.

L’alcalde de Calella, Marc Buch, avançava aquest matí a LA CIUTAT que els Mossos d’Esquadra i conjuntament amb Bombers han obert una investigació per esclarir les causes de l’incendi, així com per identificar a la víctima.

Aquesta hora encara no podem dir exactament què ha passat. S’està investigant per part de Bombers i Mossos per valorar les causes de l’incendi, així com també què és el que ha provocat la mort d’aquesta persona.

Un succés que ja s’ha produït quan fa tot just un mes que ja va cremar un habitatge de la zona. En aquell cas no es van haver de lamentar víctimes mortals. Preguntat a l’alcalde per una possible relació entre els dos successos, ha assegurat que les circumstàncies són diferents, però, que una de les persones investigades pels fets del desembre, vivia en l’habitatge incendiat aquesta passada matinada.

Les circumstàncies són totalment diferents i s’està investigant. Sí que hi ha una persona que viu en l’habitatge que té relació amb el succés anterior. Està implicada.

L’alcalde també ha esclarit que el pis calcinat era un habitatge en propietat i que no estava ocupat.

A conseqüència del foc, també han hagut de ser evacuades 3 persones en estat menys greu a l’Hospital de Calella.

Els Mossos d’Esquadra han activat 7 dotacions i han obert una investigació per esclarir les causes de l’incendi, així com per identificar la persona finada. Per part del SEM, han activat 6 unitats i han evacuat 3 persones menys greus a l’Hospital de Calella. També ha treballat al servei la Policia Local de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *