Mor Xavier Catalan, president del Club Nàutic Calella

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El Club Nàutic Calella i la vela catalana estan de dol. Xavier Catalan, qui ha estat el màxim dirigent de l’entitat esportiva local durant els últims 3 anys, va morir ahir a Barcelona als 79 anys. Una representació de l’entitat esportiva, amb el vicepresident Jordi Torrell al capdavant, assistirà demà dijous a la cerimònia del seu comiat, que tindrà lloc al Tanatori de la Ronda de Dalt.

Xavier Catalan va arribar la presidència del Club Nàutic Calella ara fa tres anys, prenent el relleu a Antonio Mellado. Ho va fer en una etapa gens plàcida per a l’entitat esportiva per les dificultats que té perquè se li renovi la concessió de l’espai litoral per part de Costes de l’Estat, hores d’ara encara en suspens. Aquest va ser un dels temes que el va portar a visitar en diverses ocasions els estudis de Ràdio Calella TV.

Des de la Federació Catalana de Vela, el seu president ha enviat un missatge de condol a la família i ha posat de relleu la vessant humana de Catalan i la seva implicació amb l’esport i la continuïtat de les activitats nàutiques a Calella. Escoltem Xavier Torres en declaracions a Ràdio Calella TV.

Amb el senyor Xavier Catalan, president del Club Nàutic Calella, hem treballat colze a colze en els últims sobre el tema de la concessió. Ha sigut sempre una persona molt implicada amb el club, en la lluita per a la seva permanència. A més, sempre tenia una actitud molt col·laborativa, disposada a ajudar; i sap greu que la bona gent, com era ell, i que ho donen tot per l’esport i per la societat en general ens vagin deixant.

Xavier Catalan Navascues va morir ahir dimarts a la seva ciutat natal, Barcelona, als 79 anys. Els seus funerals tindran lloc demà a les tres de la tarda al Tanatori de la Ronda de Dalt.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *