Només els esportistes federats podran banyar-se a la platja de Calella

L’Ajuntament de Calella ha informat que a partir d’aquest cap de setmana pemetrà la pràctica esportiva a les platges de la ciutat. S’aixeca la prohibició només per als esportistes federats, que podran entrar a l’aigua durant les franges horàries en què l’ordre estatal ho permet: al matí, de 6 a 10h, i a la tarda-nit, de 20 a 23h. Es mantindrà hissada la bandera vermella per indicar a la resta de la població que no se li permet el bany ni tampoc prendre el sol a la sorra. Sí que podrà fer un ús lúdic de la platja.

En paral·lel, el consistori ha informat per mitjà d’una nota de premsa que ha procedit a la contractació dels serveis imprescindibles per garantir que l’ús del litoral es pot fer amb seguretat. Es tracta del servei de vigilància i socorrisme, el balisament i la megafonia, així com la neteja de la sorra. El paquet de contractes puja a gairebé 250.000 euros.

En el comunicat també es recorda que la fase 0 del pla de desescalada del confinament per la pandèmia del coronavirus no permet el bany ni prendre el sol a la platja, però sí anar-hi a passejar i jugar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.