La Diputació de Barcelona fa arribar 2.750 mascaretes quirúrgiques a Calella

diba masc 2

Com a molt tard avui dijous han d’arribar a Calella les mascaretes quirúrgiques d’un sol ús que reparteix la Diputació de Barcelona als municipis de menys de 20.000 habitats de la província. Aquí se’n destinen 2.750 unitats. Seran els serveis municipals qui les repartiran entre els col·lectius més vulnerables de cada localitat i entre els operaris de les brigades de neteja, personal de serveis socials, policia local o residències, segons ha informat l’organisme supramunicipal.

Aquesta partida de mascaretes protectores forma part d’un enviament total de més de dos milions d’unitats que el Govern espanyol ha fet arribar a tot Catalunya. A Sant Pol de Mar, per exemple, se’n faran arribar un total de 800 unitats.

Fins al moment, la Diputació de Barcelona ha destinat 4,8 milions d’euros a la compra i d’equips de protecció individual amb l’objectiu que els treballadors municipals hagin pogut continuar prestant els serveis bàsics a la ciutadania. Se’ls ha abastit de tests per a la detecció ràpida de la COVID-19, mascaretes de protecció, granotes, ulleres i guants; gorres d’un sol ús, gels hidroalcohòlics i també pantalles de protecció.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat