Nova concentració avui, de Músics per la Llibertat

Una iniciativa d’alguns músics de Calella que pretén portar aquesta iniciativa cada divendres a les 21h del vespre a la Plaça de l’Ajuntament.

Pilar Rocafort, membre del col·lectiu de Músics per la Llibertat i de Seguim Calella, ho explica.

Mantenim la concentració que músics de la ciutat hem començat. La idea és fer-ho cada divendres a les 21h del vespre de Música per la Llibertat. El que hem fet és engrandir una mica aquesta convocatòria i fer una acció a la que hem posat per nom Música i Imatges per la Llibertat. És una acció que volem adreçar especialment als visitants de la ciutat, al turistes, sobretot per donar a conèixer la situació de repressió que estem vivint, la situació política del país i buscar complicitats a nivell dels visitants, i una mica estendre aquesta acció com més millor, aprofitant que som ciutat turística.

La idea és fer la trobada musical a les 21h del vespre i tot seguit començar una serie de projeccions amb l’objectiu de donar a conèixer a través d’imatges, i en diferents idiomes, la situació política que es viu a Catalunya. A les 22h està previst projectar un vídeo mapping a la façana de l’Ajuntament.

Tenim la trobada musical a les 21h del vespre i després començarem una serie de projeccions. Seran vídeos on la locució serà en idiomes o bé estaran subtitulats, i a part d’això una persona voluntària de nosaltres anirà fent un breu comentari en diferents idiomes per donar a conèixer als visitants quina és la situació que estem vivint. Al final de les projeccions passarem un mapping que un company de Fotofilm ens havia preparat en motiu de les 12 Hores per la Llibertat i que no es va poder fer per la pluja. El projectarem a la façana de l’Ajuntament al voltant de les 22h de la nit. Tot ho farem a la Plaça de l’Ajuntament. Intentarem estar-hi una estona abans de començar per anar repartint material en diversos idiomes i anar generant consciència.

Els organitzadors demanen que la gent porti una espelma per deixar al memorial.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *