Relleu al capdavant de Calella Centre Comercial

Encaixada de mans entre Toni Llamas i Josep Maria Gallart

Toni Llamas és el nou president de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial. És empresari local, copropietari de l’establiment Oleo & Teca i vinculat des de fa 2 anys a la junta directiva de l’entitat. Substitueix a Josep Maria Gallart, que després de 4 anys en el càrrec fa un pas al costat, tal com també fixen els estatuts de l’associació. Llamas ha explicat a Ràdio Calella TV que assumeix la responsabilitat amb il·lusió i amb el compromís de seguir treballant per mantenir i potenciar Calella com un referent comercial al territori. En els pròxims dies acabarà de definir l’equip de persones que l’acompanyarà durant el seu mandat.

Primer pas en el procés de renovació de la junta directiva de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial un cop exhaurit el mandat de Josep Maria Gallart a la presidència. Es va fer efectiu aquest dimecres 27 de setembre, en el decurs de l’assemblea anual, amb l’elecció de l’empresari Toni Llamas com a nou president. A l’espera que s’acabin de definir les persones que ocuparan la resta de càrrecs de l’organigrama, que serà públic en els pròxims dies.

Llamas ha posat en valor la feina feta de l’equip anterior per mantenir l’associació viva i com a punt de referència del teixit comercial local, sobretot en les èpoques difícils de la pandèmia. Diu agafa el relleu amb il·lusió i el compromís de mantenir i potenciar encara més Calella com a referent a tota la costa catalana. Són declaracions a Ràdio Calella TV.

Seguirem amb la tasca feta sobretot per part de Josep Maria Gallart i Alfred Lieury, que han treballat moltíssim i han passat moments complicats, però han posat l’associació molt amunt. Porto dos anys a la junta i afronto amb il·lusió i amb ganes aquesta responsabilitat (…) Tenim un potencial impressionant, i l’hem de seguir explotant perquè la gent vingui a Calella i puguin disfrutar de tot el que tenim aquí, no només el comerç, sinó també hotels, restaurants, bars…

En el decurs de l’assemblea anual, Josep Maria Gallart, com a president sortint, va fer balanç dels darrers anys i dels projectes i objectius treballats. Per exemple, avenços en l’àmbit de la digitalització. També va emplaçar als nous directius a seguir vetllant per la proximitat, l’especialització i la qualitat del producte que ofereix el comerç local.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *