Nova concentració per demanar l’alliberament dels presidents de l’ANC i ÒC

2018-02-16-PHOTO-00000016

Es farà cada 16 de mes, fins que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart surtin de la presó de Soto del Real. Les locals de les dues entitats, el Comitè en Defensa de la República, i el PDECat, ERC i la CUP convoquen aquesta tarda una concentració a la plaça de l’Ajuntament (19h) per evitar normalitzar el seu empresonament, diu Josep Barri (Calella per la Independència), “totalment il·legal i il·lícit”. Avui es compleixen quatre mesos de la seva privació de llibertat.

“Per fer l’homenatge, avui demanem que la gent porti mòbils per fer una imatge lluminosa, perquè ens il·lumini en aquesta situació i ens porti al seu alliberament”, ha dit Barri.

Unes concentracions que s’instauraran cada 16 de mes tenint en compte la previsió que l’ordre preventiva d’empresonament dels Jordis s’allargui en el temps, com diu témer Barri.

A tot això, diumenge es farà la marxa groga simultània a Calella i Pineda de Mar, que sortirà de la plaça de l’Ajuntament (12h) confluiran al barri de Poblenou i finalitzarà a la plaça de la República.

Els convocants demanen que els participants porti elements del vestir de color groc, també llaços.

“S’està arribant al límit de l’absurd”

El portaveu de l’ANC-Calella per la Independència considera sorprenent la investigació que la Guàrdia Civil està fent sobre els llaços grocs de l’enllumenat nadalenc i el seu consum elèctric.

Josep Barri reprova que s’hagi fet la citació a un empleat municipal. “Ara jo no només estem amb autoritats o gent representativa, sinó que es va a buscar la gent de la base. Es fa declarar a personal de l’ajuntament, com també un mecànic o un pallasso. La qüestió de Calella està totalment fora de lloc. Ja no és la queixa o la investigació sobre els llaços grocs, que deunidó, sinó que busquen la despesa elèctrica. És força increíble”, ha conclòs.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Josep Barri, portaveu de l’ANC-Calella per la Independència.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat