PDeCAT i el PSC presentaran dilluns el Pla d’Actuació Municipal de l’actual mandat

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Els partits del Govern Municipal de l’Ajuntament de Calella, PDeCAT i el PSC, presentaran en sessió plenària el Pla d’Actuació Municipal de l’actual mandat 2015-2019. Un document que recull l’acció de l’executiu i que les dues forces formalitzaran dilluns 5 de juny, a pocs dies perquè es compleixin els dos anys primers anys de mandat i de l’acord de govern entre demòcrates i socialistes.

L’orde del dia del ple ordinari convocat per l’alcaldessa inclou també la proposta de modificació puntual de l’Ordenança Municipal de Circulació. Com els va avançar Ràdio Calella TV, aquesta ha de permetre establir una regulació sobre l’ús i les zones on poden i on no poden circular els patins elèctrics.

Així mateix, es formalitzarà el canvi de titularitat de la Sala Mozart, que passarà a tenir la classificació d’equipament públic. Això implicarà una modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, davant la qual s’hi hauran de pronunciar els grups polítics amb representació al consistori.

Quant a temes de tractar, i al marge de la moció per millorar la participació ciutadana que es presenta a iniciativa dels partits d’esquerres de l’oposició -ERC, la CUP i ICV-, també recull la modificació del Reglament de la Policia Local sobre distincions i condecoracions i la liquidació pressupostària de l’exercici del 2016.

Els partits del Govern Municipal –PDeCAT i PSC– han acordat dues mocions relatives a la reinversió del superàvit dels ens locals i de suport al pacte nacional per a una societat digital a Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat