[AMPLIACIÓ] Nova data per a l’estrena del musical solidari “Mamma Mia!”

Les restriccions per la situació de pandèmia estan dificultant els assajos de la producció que l’Atsoc havia d’estrenar el pròxim mes de febrer, justament quan els experts preveuen que tornarem a tenir una punta de contagis per Covid. Davant d’això, la junta directiva del grup teatral ha pres la difícil decisió de tornar a posposar la presentació del musical, que no es farà fins el desembre del 2021. “Mamma Mia!”,basat en les melodies del mític grup suec ABBA, es fa esperar una mica més.

El president de l’Atsoc, Josep Grima, ha dit que la decisió l’han pres de forma meditada i per responsabilitat, i que aprofitaran l’any que tenen de marge per millorar encara més la feina que van iniciar en plena pandèmia amb un càsting virtual.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Grima ha explicat com condiciona la situació pandèmica al dia a dia de la seva activitat teatral, que ara farà un parèntesi de dos mesos.

Nosaltres anàvem a passar una PCR per fer les representacions, ara els assajos els fèiem amb distància i mascareta, prenent la temperatura i ventilant l’espai. Complint amb tot el pla de represa en l’àmbit cultural. Però ara és veritat que hem hagut de comprimir molt els assajos, sense convocar les 40 persones que som, i al final som un grup de teatre amateur.

Segons Grima, el gruix de l’equip que treballa pel Mamma Mia! seguirà implicat amb el projecte malgrat aquest nou ajornament de l’estrena. I assegura que els ajudarà a preparar-lo i afrontar-lo amb il·lusions renovades i reforçades.

Pràcticament tothom seguirà. Ara obrim una fase d’avaluació perquè es demanarà un any més d’esforç col·lectiu. I al final, tothom sempre troba un moment per dedicar-li a l’entitat i al teatre.

La nova data d’estrena del musical Mamma Mia! ens situa a finals d’any, al desembre del 2021, sense més concrecions. L’espectacle cau de la programació del Cicle Cultural de Calella, que manté la resta de propostes previstes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *