Nova edició de l’stage d’estiu de Pàdel Calella

Pàdel Calella prepara, com cada any, un stage d’estiu per nens i nenes de 4 a 16 anys. Es farà del 25 de juny al 10 d’agost i les inscripcions ja estan obertes.

En una entrevista a l’Info Vespre, el responsable de l’stage, Dani Llibre, ha explicat les activitats que es realitzaran, això sí, amb l’ensenyament i el perfeccionament del pàdel com a base.

La base és l’ensenyament del pàdel i després farem altres activitats. Nosaltres tenim la platja al costat, llavors farem esports a la platja, es banyaran els nens a la platja, farem tot tipus d’esports, pels voltants hi ha una pista de bàsquet a prop… Entre una zona que tenim habilitada per fer esports més la platja, farem una mica de tot. Pels més petits també farem activitats de taller, jocs, tallers creatius, manualitats, activitats adequades a l’edat.

L’stage tindrà lloc durant els matins, de 9 h a 13 h i amb servei de menjador fins les 15 h. Per apuntar-s’hi cal omplir el full s’inscripció i presentar una còpia de la targeta sanitària del nen o nena.

Es tracta de la quarta edició de l’stage, que compta amb monitors de lleure i entrenadors de pàdel. Llibre ha animat a la gent a passar una bona estona jugant a pàdel.

És el quart any que ho farem. També fem sempre stage per Setmana Santa. Tenim monitors titulats, monitors tant de lleure com de pàdel, gent que es dedica durant l’any a fer classes amb molta experiència, fa molts anys que ens dediquem a això. Que sapigueu que si voleu aprendre a jugar o voleu perfeccionar el vostre pàdel, ens trobem a Calella que ho podem passar molt bé tots.

L’stage té un preu de 65 euros setmanals, amb descompte si ja són alumnes de Pàdel Calella, si s’inscriuen germans i si s’apunten més de tres setmanes. La matrícula és de 15 euros per nen, que inclou una samarreta i assegurança, i 10 euros si hi van germans. La matrícula és gratuïta si s’inscriu abans de l’1 de juny.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Dani Llibre, responsable de l’stage d’estiu de pàdel Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *