Oncolliga obre inscripcions per a la desena edició de la marxa solidària contra el càncer

Maria Pera i Teresa Artigas llueixen la samarreta del desè aniversari de la marxa solidària

Arriba una de les cites més solidàries del calendari d’Oncolliga Calella. És la marxa solidària contra el càncer, que celebra la seva desena edició, i tindrà lloc el diumenge 26 de maig amb sortida i arribada al Passeig de Manuel Puigvert. L’entitat destina tots els beneficis a finançar les activitats i els programes de suport i acompanyament als malalts de càncer i als seus familiars.

Maria Pera i Teresa Artigas, d’Oncolliga Calella, han presentat la desena edició de la marxa solidària contra el càncer al programa La Ciutat. Han explicat que es mantenen els dos recorreguts, de 8 i 12 quilòmetres de distància i amb avituallaments pel camí, que seran aptes per a tothom.

És una marxa solidària i, per tant, si algú no pot pujar a Les Torretes, dins del recorregut curt, pot passar per sota i tornar pel Pont de Fusta. Qui no pugui pujar les escales, que doni mitja volta al túnel. La qüestió és col·laborar, sense cap altra pretensió.

Les inscripcions es poden fer al local d’Oncolliga, al número 8 del carrer Sant Joan, o directament pagant els 8 euros de l’anticipada al compte corrent que té obert l’entitat a la sucursal de La Caixa. Inclou la samarreta commemorativa d’obsequi, l’esmorzar de l’arribada i entrar en el sorteig duna cinquantena de regals  cedits per establiments calellencs.

Tenim dos caps de setmana per a dues persones en un Vilar Rural, sopars en molts restaurants de Calella, vermuts a les guinguetes, dos pernils i descomptes en perruqueries, serveis d’ungles…

La marxa solidària contra el càncer sortirà a les nou del matí del Monument a la Sardana del Passeig Manuel Puigvert i passarà per Puig de Popa i Les Torretes. La mainada de fins a 7 anys hi pot participar gratuïtament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *