Nova ubicació de les oficines i els serveis municipals a la Fàbrica Llobet-Guri

Accés a les oficines i serveis municipals per la porta de Sant Jaume
Accés a les oficines i serveis municipals per la porta de Sant Jaume

Les àrees de Política Social, Promoció Econòmica i Comerç, Educació i Joventut s’han reubicat dins la Fàbrica Llobet-Guri, d’acord amb el Pla d’Usos previst per fer lloc a l’Escola Salicrú. Des d’avui ocupen la primera planta de la nau del carrer Sant Pere, amb accessos diferenciats en funció del servei al qual es vol anar.

Per arribar a les oficines de Política Social, Promoció Econòmica i Comerç cal utilitzar l’entrada situada a la porta principal del carrer Sant Jaume. L’accés habitual de Gestvia i del Centre de Tecnificació de Tennis Taula. L’accés del carrer Sant Pere, confluència amb Avinguda del Parc, permet anar a tots els serveis de l’àrea d’Educació, des de les dependències municipals fins al Centre de Formació Permanent o l’Escola Oficial d’Idiomes. De manera temporal, segons informa l’Ajuntament de Calella, aquest és també l’accés general per a persones amb mobilitat reduïda.

Les oficines i dependències municipals ocupaven la planta baixa de la nau del carrer Llobet Guri, que ara s’ha alliberat del tot per adeqüar-la i preparar-la per a l’arribada de l’Escola Salicrú. Des d’avui l’atenció al públic es fa a la nova ubicació, tot i que encara no s’ha resolt del tot el trasllat i els equips de les brigades encara continuen treballant per deixar a punt les noves instal·lacions.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *