Núria Picas parla dels valors de la pràctica esportiva

La campiona de l’Ultra Trail World, Núria Picas, tot un referent per a molts esportistes i amants de la muntanya, ha estat una de les convidades de luxe a la taula rodona «Oportunitats europees pel món local en l’àmbit de l’esport» que s’ha fet aquest dilluns al Museu del Turisme de Calella.

Picas ha explicat la seva experiència com a esportista d’elit especialitzada en curses i ciclisme de muntanya. Davant del públic calellenc, Núria Picas ha parlat dels valors que porta implícita la pràctica esportiva com l’esforç, la perseverança o la lluita. També ha estat taxativa al dir que a la vida les persones s’han de marcar reptes i objectius i que el més important és gaudir i recórrer el camí que representa la vida.

Té una temporada atapeïda de competicions però deixa oberta la porta a participar a l’IM 70.3. Aquesta és la seva resposta al ser preguntada si es veu amb cor de prendre part al IM 70.3 del maig.

Núria Picas ha reconegut que coneix Calella per les proves esportives que s’hi fan com els dos Ironman i creu que tant a nivell polític com ciutadà tothom aposta pels esports com a filosofia de vida i prova d’això és també el distintiu de Vila Europea de l’Esport 2016 que ostenta la nostra ciutat.

La taula rodona va comptar també amb la participació de Raúl Ciprés, Director del Màster en Marketing Esportiu i Patrocini del Johan Cruyff Institut; i de Saray Espejo, cap d’Afers Europeus d’Estratègies. A nivell polític van participar l’alcaldessa, Montserrat Candini i el president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *