Obertes les inscripcions pel casal d’estiu de l’Escola Pia

El centre educatiu arriba a la setena edició del seu casal d’estiu, el més nombrós de la ciutat. Aquesta setmana ha obert les inscripcions perquè les famílies puguin apuntar als nens i nenes i ho podran fer fins el pròxim 10 de maig.

En una entrevista a l’Info Vespre, la directora del casal, Mariceli Santarén, ha explicat com les dues formes que tenen les famílies per apuntar a les criatures.

Ho poden fer entrant a la web de l’Escola Pia de Calella, que hi ha un link directe i pots fer la inscripció online i només s’han de portar dos documents signats aquí a l’escola per fer-la oficial, o bé de dilluns a divendres de les 16:30 h fins a les 18:30 h estarem aquí a l’escola fent les inscripcions també. Es poden fer d’aquestes dues maneres i, a més a més, ja que l’aplicació no funcionava bé els dos primers dies allargarem la inscripció fins el dia 10 de maig.

Els documents necessaris són una fotocòpia del DNI, el document per poder domiciliar la quota, la fitxa sanitària del nen o nena i els drets d’imatge.

Santarén ha explicat les sortides que realitzen i ha avançat algunes de les novetats.

De 4 dijous que tindria el mes, tres són fora però pròximes al casal i una és llunyana, que anem a fer alguna activitat relacionada al 100% amb el centre d’interès que aquest any és el mar. Seguirem fent les nostres acampades una vegada al mes, dormint a l’escola i fent activitats tots junts des del dijous al matí fins el divendres al migdia i realment el centre d’interès aquest any porta moltes novetats i ja que és relacionat amb el mar, l’aigua serà protagonista.

Mitja jornada, ja sigui matí o tarda, té un preu de 160€, mentre que el dia complet val 210€. El casal també ofereix servei de menjador: el preu és de 5€ per dies puntuals, 15€ per una setmana i 55€ per tot el mes.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la directora del casal d’estiu de l’Escola Pia, Mariceli Santarén.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *