“L’home amb ulleres de pasta”, aquest diumenge al Concurs de Teatre Amateur de Calella

El grup teatral Impuls de Molins de Rei pujarà a l’escenari de l’Orfeó Calellenc, aquest diumenge 16 de febrer, per representar l’obra “L’home amb ulleres de pasta”. És un text original de Jordi Casanovas que combina la comèdia i la intriga, i episodis foscos de terror.

La Laia i l’Òscar volen animar la seva amiga Aina, una llibretera de trenta anys a qui la seva parella acaba de deixar. Per això conviden el Marcos a sopar. Ell és l’home amb ulleres de pasta, el prototip de pseudointel·lectual, un poeta capaç d’encisar amb les seves paraules, però que anirà revelant el seu cantó més violent a mesura que avança la vetllada.

És el punt de partida de l’obra L’home amb ulleres de pasta que es representarà aquest diumenge dins del 46è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella. La funció començarà a les 18.30h i es podran comprar les entrades a taquilla el mateix diumenge al migdia, de 13 a 14h.

El Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella de Joventut Artística reuneix les millors companyies del país, oferint al public muntatges de gran qualitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.