Ocupació turística pel Nadal i cap d’any

Isabel Mallol, arxiu
Isabel Mallol, arxiu

El 15 per cent de les places hoteleres de Calella s’ompliran durant les festes de Nadal. Així ho ha apuntat la presidenta de l’Associació Turística de Calella, Isabel Mallol, durant una entrevista al programa Bon Dia.

Segons Mallol, es tracta majoritàriament dels hotels de 4 estrelles que estan oberts pràcticament tot l’any. La procedència serà britànica, francesa, catalans i espanyols.

D’altra banda, Isabel Mallol ha explicat que una representant de l’Oficina de Turisme de Calella ha estat present en un important workshop de Segittur que s’ha fet a l’illa grega de Creta. Recordem que Calella ja té el segell de Segittur, que és el turisme sènior europeu. Això farà que, per primera vegada a la nostra ciutat, durant els propers mesos d’hivern vingui gent dels països europeus de la tercera edat. De moment, 4 hotels de la ciutat s’han adherit a aquest segell, que podria comportar l’arribada de gairebé 2.000 persones: “Als mesos d’hivern els hotels que s’adhereixin al segell Segitur podran estar plens amb el turisme de la tercera edat d’Europa. Des de l’Agència Turística de Calella els oferim les excursions guiades com el nòrdic-walking o els oferim espais municipals com la sala polivalent de la fàbrica Llobet Guri o la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell perquè facin trobades”. 

Isabel Mallol ha destacat durant l’entrevista al Bon Dia que ja han fet a l’alcaldessa una petició per tal que amb part dels diners provinents de la taxa turística es pugui consolidar Calella com a destinació cicloturística. Per això, segons Mallol, faran accions que encara no estan concretades però que es destinarien als mesos de temporada baixa. Mallol posa d’exemples ja consolidats la primera etapa a Calella de la Volta a Catalunya o l’Ironman Barcelona. També amb la taxa turística volen continuar donant suport a esdeveniments com el festival Canta al Mar, l’Oktoberfest o l’Screaming Festival.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *