Òmnium Maresme organitza autobusos per assistir a la concentració de Brussel·les

omplim brussel·les

L’independentisme confirma una nova mobilització en aquest cas a la capital de Bèlgica, on hi ha el president Carles Puigdemont i part del seu Govern. Serà una nova demostració del suport ciutadà a la República Catalana, en ple cor polític d’Europa, per la qual hi han altres reivindicacions sobre la taula: l’alliberament dels presos polítics i el suport al Govern legítim de la Generalitat de Catalunya.

La convocatòria s’ha estat perfilant aquests darrers dies per part de les entitats independentistes, ANC i Òmnium, que també estan organitzant un desplaçament per tal que la manifestació sigui, en aquest cas fora de Catalunya, també multitudinària.

Carles Estapé, president d’Òmnium Mataró-Maresme, explica el seu objectiu.

«L’objectiu és fer sentir la nostra veu a Brussel·les, a Europa, perquè el nostre procés, el nostre clam de llibertat se senti arreu d’Europa i s’escampi»

Òmnium ofereix fer una visita ràpida en la que només s’hauria de pagar el transport en autocar o una segona opció en la que s’inclou una nit d’hotel. El president d’Òmnium Mataró-Maresme ha especificat com es poden reservar les places pel viatge.

«Nosaltres el que farem és informar a tots els socis d’Òmnium, però també donarem informació per les xarxes socials perquè pugui arribar al màxim de gent possible. En tot cas, hi haurà dues opcions, o bé anar a la seu d’Òmnium Maresme-Mataró, o bé respondre un formulari on-line per fer una reserva»

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president d’Òmnium Mataró-Maresme, Carles Estapé.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat