Participatius: Coneix el projecte de creació del carril bici

Passeig Manuel Puigvert, arxiu

Un dels projectes dels Pressupostos Participatius que es poden votar aquests dies és el de la creació d’un carril bici al passeig de Manuel Puigvert.

El promotor d’aquest projecte, Pere Puig, ha explicat la necessitat de la construcció d’aquest projecte.

«Malgrat que hi ha una certa senyalització en el passeig perquè les bicicletes vagin per un dels carrils que hi ha entre els arbres i la balustrada de mar, resulta que pràcticament cap d’aquestes bicicletes en fa cas. Aleshores, evitar problemes amb els passejants, amb les criatures i ordenar una mica tot això, vaig pensar que s’havia de dissenyar un carril bici»

Alguns trams del passeig ja tenen un carril bici. És per això que aquest nou pas per bicicletes uniria els carrils ja existents.

«Així també aprofitaria per poder unir el carril bici que ja existeix des del Rierany dels Frares fins arribar una mica més enllà del camp de futbol i el que existeix des del pont de fusta fins al túnel de la Renfe»

Aquest projecte pretén diferenciar el carril bici de la resta del passeig amb una senyalització específica. També es substituirà el terra de sorra per un material més compacte com l’asfalt o el ciment. El pressupost aproximat per la creació del carril bici és d’entre 40.000 i 45.000€.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al promotor del projecte de creació del carril bici, Pere Puig.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *