Oncolliga vol arribar als 1.000 participants en la marxa contra el càncer

Arribar als 1.000 participants per celebrar els 15 anys de la marxa. És el repte que s’ha marcat Oncolliga Calella per a la popular caminada benèfica que tindrà lloc aquest diumenge 26 amb sortida des del Passeig Manuel Puigvert. Per al moment porten 600 participants inscrits i fan una crida perquè en les pròximes 48 hores es pugui arribar al miler. Les inscripcions encara es poden fer al seu local aquesta tarda de 17 a 20 h o el mateix diumenge 1 hora abans de la marxa. Els beneficis que s’obtinguin es destinaran a finançar els diversos projectes que impulsa l’entitat, com ara la psicooncologia, el servei de suport immediat a domicili (SSID) o el préstec de material ortopèdic.

La cita és diumenge a les 8.30 h al monument de la Sardana del Passeig. Des d’allà els participants enfilaran un dels dos recorreguts que s’han previst; el de 8 quilòmetres, que arriba al Far i Les Torretes; i el de 12 quilòmetres, que puja fins a Puig de Popa.

Les inscripcions es poden fer presencialment aquesta tarda de 17 a 20 h al local del carrer Costa i Fornaguera, en línia a oncolliga.cat o el mateix dia de la cursa una hora abans. El preu és de 10 €.

L’organització ha previst un punt d’aigua i un altre avituallament amb fruita. A l’arribada – al monument a La Sardana del Passeig Manuel Puigvert – es donarà un entrepà a tots els participants, i després el sorteig dels premis cedits per empreses locals. Des de l’entitat han volgut agrair la participació dels alumnes de l’Escola Pia i l’Escola Freta com a voluntaris.

Aniversari rodó

Aquest any Oncolliga celebra els 15 anys de vida de l’entitat social i per això des de la junta fa mesos que estan organitzant diferents actes per commemorar l’efemèride. El principal serà l’1 de setembre a la plaça de l’Església quan faran una gran revetlla d’aniversari amb música en viu. El següent serà el 19 d’octubre, dia contra el càncer de Mama, amb un tribut a Joan Manuel Serrat.

Maria Pera ha volgut agrair a tots els voluntaris, persones, empreses i institucions que els han fet costat al llarg d’aquest 15 anys i que els hi han permès recaptar 113.000€ per la lluita contra el càncer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *