Afectacions de mobilitat i d’estacionament amb motiu del The Factory Bike Fest

La logística de l’esdeveniment del món del motor a dues rodes, que es farà aquesta cap de setmana a la Fàbrica Llobet, alteraran la mobilitat normal a Calella, també la disponibilitat de places d’aparcament, especialment en algunes bosses neuràlgiques, com el pàrquing de La Muntanyeta. Els organitzadors han preparat un circuit en aquest aparcament, per la qual cosa les places de zona blava d’aquest recinte quedaran inutilitzades durant tot el cap de setmana. Les afectacions al detall i indicades sobre el mapa han estat recollides en un fulletó que ha compartit la Policia Local. El festival de tres dies, dedicat als amants de les motos clàssiques, tindrà lloc des d’avui divendres 24 de maig fins diumenge.

Des d’ahir dijous, el pàrquing de la Muntanyeta està tancat pel muntatge de la fira The Factory Bike. Durant tot el cap de setmana, la zona blava dels carrers Llobet i Guri i Doctor Viva estaran habilitats únicament per a l’estacionament de motocicletes. Els turismes no podran aparcar en aquest tram i hauran de buscar altres opcions, com l’aparcament gratuït de Joan Coromines, que es troba a 800 metres de la Fàbrica Llobet.

El The Factory Bike Park reunirà constructors de motocicletes nacionals i internacionals, que mostraran les millors preparacions i les últimes novetats de models de marques llegendàries com Harley-Davidson. Entre la Fàbrica Llobet-Guri i l’aparcament de La Muntanyeta, es situarà l’espai anomenat CUSTOM BIKE SHOW, on es podran veure exposicions de motocicletes clàssiques i personalitzades, així com estands de concessionaris.

Aquest esdeveniment promet ser una cita ineludible per als aficionats a les motos, amb activitats que combinen passió per les dues rodes i una àmplia mostra de vehicles exclusius.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *