Onze empreses, serveis i entitats de Calella reben avui el segell Biosphère de sostenibilitat turística

Calella es posiciona com a destinació compromesa amb la sostenibilitat turística. Aquest dijous, un total d’onze empreses, serveis i entitats locals rebran el distintiu Biosphere Sustanaible de bones practiques mediambientals, alineades amb els objectius de les Nacions Unides contra el canvi climàtic. Es tracta d’una marca de confiança a nivell mundial que al territori gestiona el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Les tres platges de Calella –Gran, Garbí i Les Roques–, l’Oficina de Turisme, la Policia Local i sis empreses locals rebran avui el distintiu Biosphere Sustanaible en el marc de la Jornada de Sostenibilitat que tindrà lloc a Santa Susanna. Apartaments Atzavara, Aparthotel Miami Park, Càmping El Far, Hotel Balmes, Hotel Espanya i Neptuno Hotel & Spa estan entre els distingits i, Sònia Corral, gestora d’aquest últim, participarà a més a la taula rodona sobre sostenibilitat ambiental que s’ha organitzat.

Anirà precedida d’una conferència magistral a càrrec de la directora de la Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat del Tecnocampus, Sònia Llorens; i la posterior presentació del projecte d’Inout Hostel que s’acaba d’estrenar a Barcelona. És un nou concepte d’alberg, pioner a Europa, i gestionat per una entitat sense ànim de lucre en el qual hi treballen persones discapacitades.

El president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, i l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, seran els amfitrions d’aquesta jornada, a la que hi assistirà també la delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, que en farà la clausura.

Al conjunt del Maresme, prop d’un centenar d’hotels, apartaments, restaurants, cellers, platges, museus, oficines de turisme, i la pròpia destinació, han estat distingides enguany amb el segell Biosphere.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *