Parades de llibres i roses, activitats familiars i signatures d’autors locals al Sant Jordi de Calella

L’Ajuntament anima a tothom a participar de la diada de Sant Jordi i dels actes que s’han preparat per demà dimarts 23 d’abril i que la canalla ho faci vestida dels personatges de la llegenda. La fira del llibre i de la rosa retorna al centre històric després d’haver-se provat al Passeig Manuel Puigvert i seran novament les places de l’Església i de l’Ajuntament acolliran les paradetes i també les activitats que s’han previst per al públic familiar: des d’espectacles de titelles, l’hora del conte o un circuit de cavalleria; a més de concert de versions amb The Sun Cats. La programació també inclou l’entrega de premis del concurs d’escriptura i il·lustració “Reinventa’t la llegenda de Sant Jordi” i les signatures d’autors locals, proposta que impulsa la biblioteca municipal.

La fira del llibre i de la rosa funcionarà durant tot el dia, de nou del matí a vuit del vespre, entre la Plaça de l’Església i de l’Ajuntament. A la façana de la biblioteca municipal, que va obrir-se a l’edifici de Can Saula per una diada de Sant Jordi, es farà la signatura de llibres d’autors i autores locals. Aquest és el llistat definitiu i les hores que atendran als lectors:

De 10 a 11h
✒️ Olga Morente
✒️ Gustavo Martínez Fernàndez

D’11 a 12 h
✒️ Annalie Fernández
✒️ Maria Díez

De 12 a 13 h
✒️ Daniel Rangil
✒️ Roser Soms

De 16 a 17 h
✒️ Núria Martí
✒️ Hilario Martín

De 17 a 18 h
✒️ Manel Teodoro
✒️ Marçal Mora
✒️ Joan Sánchez-Fortuny
✒️ Míriam Villaret

De 18 a 19 h
✒️ Imma Zapata
✒️ Mercè Marçal

La programació de Sant Jordi a Calella inclou activitats per a tots els públics, des de l’espectacle familiar de titelles Un món (i un munt!) amb Tanaka Teatre, l’hora del conte amb Sílvia Serra, un circuit de cavalleria a la Plaça de l’Ajuntament o la representació del Conte dels Gegants de Calella amb els membres de la Colla, i el final de festa musical amb The Sun Cats, un grup de covers i versions per a tota la família. L’Àrea d’Igualtat farà l’entrega de premis dels concursos d’escriptura i il·lustració Reiventa’t la llegenda de Sant Jordi.

Totes les activitats tenen entrada lliure i, en cas de pluja, es traslladaran a la Fàbrica Llobet-Guri i a l’interior de la biblioteca municipal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *