Participatius 22: Vota per a la remodelació integral de la plaça Conrad Prat

plaça 1

Remodelar integralment la plaça Conrad Prat és una de les cinc propostes finalistes del Pressupost Participatiu 2022. Una veïna de la zona, Jana Beltran, proposa fer una reforma total per optimitzar i ampliar els espais que actualment integren la plaça, com l’àrea de jocs infantil o el pipican. La seva idea és mantenir l’essència de la plaça amb la sorra, però amb unes instal·lacions completament renovades, millorant l’enllumenat i renovant l’enjardinat amb nous arbustos i plantes dels laterals de la plaça.

Jana Beltran vol destinar la totalitat del pressupost participatiu, 100.000 euros, a la remodelació integral de la Plaça Conrad Prat. Un espai que, segons la promotora de la proposta, porta anys sense que el consistori hi faci cap actuació de millora. És per això que proposa reforçar l’enllumenat, substituir la sorra per nova, ampliar l’àrea de jocs i renovar les fonts d’aigua.

El que proposo és fer una remodelació integral de la plaça Conrad Prat. Utilitzar els 100.000 euros de la dotació econòmica per canviar els jocs infantils, la sorra que està molt malmesa, plantar noves plantes i millorar el pipican.

La remodelació de la plaça, segons Beltran, permetrà principalment ampliar la capacitat de l’àrea de jocs, en entorn molt concorregut sobretot a les tardes per la proximitat amb les escoles.

Fer una plaça de sorra però amb més capacitat. Hi ha tres nens dins l’àrea infantil i ja es col·lapse, perquè no hi ha més espai. I el meu objectiu principal és ampliar aquesta àrea de la plaça que per la proximitat amb les escoles està molt concorreguda.

Aquesta i les altres quatre propostes més es poden votar fins al 13 de juny de forma telemàtica al portal civiciti.com/es/calella i, presencialment, a l’urna instal·lada al vestíbul de l’Ajuntament de Calella (de 9 a 20 h, de dilluns a divendres), i que cada dimecres recorrerà algun indret estratègic de la ciutat per facilitar la participació.

L’urna mòbil serà dissabte a l’entrada del Mercat Municipal de 9:30 a 13.30 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *