Les parades de roba i parament de la llar del mercat ambulant dels dissabtes tornaran a l’aparcament

IMG_2099

L’aparcament del Mercat estarà tancat, aquesta nit, perquè s’hi pinti la distribució de les parades dels dissabtes. Gestvia s’encarregarà de l’actuació, entre les 20 i les 22h, segons ha informat l’Ajuntament de Calella. Els venedors de productes no alimentaris es van traslladar a la Riera Capaspre, l’estiu del 2020, per motius de seguretat sanitària. La idea és que el pròxim 4 de juny tornin al seu emplaçament habitual.

Les parades de roba, complements personals i productes de la llar tornaran a l’aparcament del Mercat, el pròxim 4 de juny, al costat dels venedors de productes d’alimentació i frescos. I avui es prepararà aquest trasllat amb el pintat de l’espai per indicar-ne la distribució. Una feina que es farà entre les 20 i 22h, per la qual cosa no s’hi podrà deixar el cotxe. Gestvia ha col·locat senyalització informant de l’afectació.

El mercat ambulant dels dissabtes compta amb una quarantena de parades i ara està gestionat per l’empresa vilassarenca Asomercat, tal com Ràdio Calella TV va informar el passat 5 de maig. La seva contractació, per un import de 12.659,62 euros, es va formalitzar a finals de maig per Junta de Govern Local. Segons consta a la seva pàgina web, l’entitat està especialitzada en l’administració i funcionament de mercats de venda no sedentària. A més de Calella, també presta serveis a Arenys de Munt, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró i Premià de Dalt i de Mar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *