Patrícia Verdura (PDECat Pineda) anuncia que Enric Creus es retira de la política

patricia_verdura00000000

Patrícia Verdura ha fet referència a la reunió que en el seu dia va fer Creus amb els seus companys de partit (En Marxa ), on es definia la posició de cadascú a la llista electoral. Diu que és aquí on van començar les divergències. Que a alguns no els va agradar el lloc que els havia tocat i que, a partir d’aquí, es van desdir del partit i van emprendre una campanya de descrèdit cap a Enric Creus. Verdura ha dit que, el rerefons, és un atac personal.

Verdura, actualment regidora del PDECat a Pineda i mà dreta d’Enric Creus, ha visitat avui el programa La Ciutat de Ràdio Calella per aclarir els fets. Qui havia estat convidat al programa era Creus per donar a conèixer les raons que l’havien portat a deixar la candidatura de En Marxa Pineda, però ha excusat la seva presència. Creus havia vingut al programa fa un temps a parlar del seu projecte.

La regidora ha volgut deixar clar, segons afirma, que tot plegat és fruit d’una campanya de descrèdit cap a Creus.

Es vol justiciar d’alguna manera un atac a nivell personal per fets que li afecten a la seva vida privada i no el veuen que sigui el candidat oportú per liderar. Ell té una ruptura, això ho puc dir perquè ell ho ha dit i arran d’aquí es comença a crear una situació en que es considera que no és adient que continuï amb aquest lideratge.

A partir d’aquí, i sempre segons Verdura, comença una crisi molt forta al partit. Defensen que una cosa és la política i l’altre la vida personal. Parla de moments difícils i que tot està fet per desacreditar a Creus

Van ser uns moments molt difícils perquè nosaltres volíem fer entendre que s’havia de solucionar internament i que fer-ho públic afectaria al projecte. És tanta la pressió que el senyor Creus es veu obligat a dimitir. Tot està relacionat amb la vida privada

Patrícia Verdura ha dit que els advocats d’Enric Creus estant estudiant interposar una querella criminal per descrèdit i destrucció a la seva persona.
De fet, fa uns dies, en un comunicat, el mateix Creus va explicar que s’ havien difós vídeos personals de la seva vida íntima, extractes de comptes bancaris i fotografies manipulades per desacreditar-lo.

Segon ha explicat Vedura, Creus, juntament amb Verdura i altres nou membres de la antiga candidatura de En Marxa promouen ara un nou moviment Fem-ho junts que pretén convertir-se en la candidatura electoral, tot i que ha deixat clar que Creus no tindrà responsabilitats polítiques. Que s’aparta de la primera línia política. Creus donarà suport a una plataforma de Junts per Catalunya a Pineda que aglutini diverses sensibilitats entre les quals hi ha el PDECat.

Podeu veure l’entrevista a Patrícia Vedura a La Ciutat aquí :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat