Paulino Gracia: “Terricabras deixa molt a desitjar com a persona i com a president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva”

Font: elpuntavui.cat
Font: elpuntavui.cat

El regidor de Catalunya Si que es Pot a l’Ajuntament de Lloret, Paulino Gracia, desconeix si la donació d’herències a la Corporació és una pràctica habitual, i demanen que s’investigui si se n’han fet en els darrers anys i amb quines condicions.

Paulino Gracia considera de «mal gust» el comentari fet pel president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Albert Fernández Terricabras, que demanava als regidors de Lloret de Mar que intervinguessin amb una persona molt rica i sense família que s’estava morint al Sociosanitari de Lloret per heretar i així poder sanejar les finances. Tant és així que ha presentat denúncia contra Terricabras, una denúncia que s’ha derivat als Jutjats d’Arenys de Mar i que està pendent de ser admesa a tràmit o bé ser desestimada.

Paulino Gracia afirma que fer aquesta proposta ja és un fet denunciable: “Si ell veu bé que des de la nostra part hàgim d’interferir al Sociosanitari per tal que l’herència d’aquest senyor ens la deixi a nosaltres i al mateix temps donar-ho a la Corporació, realment deixa molt a desitjar com a president de la Corporació i com a persona. Si ell va gosar dir-ho davant d’un govern, una oposició i una institució pública com és l’Ajuntament i la Sala de Plens, amb nosaltres davant, què no pot arribar a dir darrera, sense que hi siguem nosaltres. Si ho va dir amb tota la normalitat del món potser és que és una cosa habitual“.

Paulino Gracia ha denunciat el fet que Albert Fernández Terricabras tingués informació de l’estat econòmic i de salut d’un pacient del Sociosanitàri, cosa que el president de la Corporació de Salut del Maresme ha negat rotundament i categòricament. “Com podia saber ell que hi havia una persona que estava a punt de morir, que tenia una herència considerable i que no tenia hereus. Jo aquestes dades no les sé, i no tinc perquè saber-les, lògicament. No ho sé. Ell sabrà“.

Paulino Gracia ha reconegut que ell, personalment, no va sentir el comentari de Terricabras perquè ja havia marxat de la reunió, però que té hi ha el comentari recollit en una acta del ple municipal de Lloret per boca d’un regidor no adscrit que si que va sentir el comentari, i és amb aquest document oficial que ha pogut posar la denúncia. Gracia: “Jo ho he denunciat a dos plens diferents,a l novembre i febrer, queda a l’acta, i és amb aquesta acta -on el regidor Enric Martínez que ara està com a no adscrit ho corrobora- on es certifica i hi diu que és cert el que va dir Terricabras i s’hi explica quin comentari va fer. Consta en acta, certificat per les persones que van assistir a aquella reunió, i ara pot dir que va dir-ho com un comentari de la manera que vulgui però ho ha dit. I és una pràctica que no ha de ser habitual i absolutament mai s’ha de posar en pràctica“.

Gracia ha dit que cap altre partit polític s’ha interessat per presentar la denúncia de forma conjunta, però si que han rebut el suport de Ciutadans, encoratjant-los a  tirar endavant el procés judicial. El seu desig, diu, és que la denuncia s’admeti a tràmit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat