Per Cap d’Any, campanades i música en viu a la Plaça de l’Ajuntament

L’Ajuntament ha tret a concurs l’ús de la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri perquè s’hi celebri la Festa de Cap d’Any, la nit i matinada del 31 de desembre del 2023 a l’1 de gener del 2024. Se n’autoritzarà l’ús a persones o empreses que vulguin organitzar-la i es presentin al concurs, detallant la seva proposta tènica i artística, a banda de l’oferta econòmica, que s’ha fixat en un mínim de 2.000 euros. Hi ha una sèrie de requisits, com ara garantir un servei de control en els accessos i de vigilància a l’interior, comptar amb un vehicle medicalitzat.

El tinent d’Alcaldia de Cultura, Josep Grima, ha avançat aquest matí a LA CIUTAT que es recuperen les campanades a la Plaça de l’Ajuntament i que hi haurà música en directe.

A banda de la festa de cap d’any a La Fàbrica, recuperarem les campanades a la plaça de l’Ajuntament i tindrem també una orquestra en directe. Tothom es podrà portar el raïm per entrar al nou any, plegats, de la millor manera possible.

L’acte s’emmarca en la programació del Nadal 2023 que es donarà a conèixer aquest dissabte en una festa familiar a la Plaça de l’Església (11.30h).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *