La Huella de Rosy organitza la segona marxa canina de Calella

Rosi Bernaus és la fundadora de La Huella de Rosy, una entitat dedicada al rescat d’animals de companyia, a qui busca també famílies d’acollida. El seu radi d’acció és Calella i rodalies. Per donar-se a conèixer i rebre donatius per finançar-se, l’any passat van organitzar una caminada canina i va tenir tant d’èxit que repeteixen l’experiència. Serà aquest diumenge 19 de novembre, amb sortida i arribada al Passeig Manuel Puigvert. La inscripció és canvi d’un donatiu de 10 euros.

Els diners de les inscripcions s’invertiran en l’atenció i la cura dels animals que rescaten, tal com ha explicat la presidenta de La Huella de Rosy, Rosi Bernaus, en una entrevista al programa LA CIUTAT.

La Huella de Rosy és una associació de rescat d’animals que es troben en situació de carrer o que busquen família adoptiva. Les crides per trobar-los una llar es fan a través de les xarxes socials Facebook i Instagram, on és molt activa.

A més, disposa d’un refugi a Calella on s’atenen i es tracten aquells que tenen problemes conductuals.

La segona marxa canina de La Huella de Rosy es farà aquest diumenge 19 de novembre, amb sortida i arribada al Passeig Manuel Puigvert. El recorregut a arribarà fins a la zona del tennis. La inscripció es pot fer a la botiga Peluts o, per telèfon, al número 699 546 906, a canvi d’un donatiu de 10 euros per animal.

Aprofitant l’esdeveniment, també es farà recollida de pinso.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Rosi Bernaus, de La Huella de Rosy, que ha vingut als estudis de Ràdio Calella TV acompanyada del voluntari Enric Valls:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *