Per què s’han tapat els col·lectors del carrer Sant Pere?

sant pere ok web

A mitjans d’agost van acabar les obres de remodelació del carrer Sant Pere, entre Sant Antoni i Bruguera. El tram ha quedat integrat estèticament a la urbanització superficial que hi ha al carrer Bruguera, amb el paviment a un sol nivell i separació del pas de vehicles i vianants per mitjà de pilones. L’actuació incloïa la renovació de les xarxes de sanejament i de pluvials que estan soterrades. El projecte està únicament pendent de recepcionar, és a dir, que es doni formalment per conclòs i amb el vistiplau de l’Ajuntament. Fa uns dies, els col·lectors de l’aigua de la pluja que hi ha al carrer s’han tapat i el consistori n’ha explicat el motiu.

En el renovat tram de Sant Pere, fa unes setmanes, veïns es van queixar que se’ls havia sobreeixit el lavabo després d’una tempesta intensa. I ha sigut al cap d’uns dies quan s’han tapat els col·lectors que hi ha al tram de Sant Antoni i Bruguera.

L’Ajuntament de Calella ha informat que s’ha adoptat aquesta mesura per evitar nous col·lapses de la xarxa de clavegueram. S’explica que mentre no s’hagi acabat l’obra a Sant Pere, és a dir, fins que no s’arribi al carrer Anselm Clavé i es renovin totes les xarxes de serveis que estan soterrades, es mantindran els pluvials connectats al sanejament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *