Pere Puig: “Els avenços en la investigació contra el càncer de mama han permès una individualització del tractament”

pere_puig

Avui dia 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial del Càncer de mama, un tipus de càncer que, segons l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), pateix 1 de cada 8 dones. Per commemorar-lo, el far s’il·luminarà de color rosa i Oncolliga Calella ha organitzat diverses activitats, com la xerrada de nutrició a càrrec de la dietista Sara Justícia.

El dimarts que ve, el Cap de la Unitat Funcional de Patologia de la Mama de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el doctor Pere Puig, oferirà una conferència sobre els nous aspectes del diagnòstic i del tractament del càncer de mama.

El doctor Pere Puig afirma que els últims avenços en la investigació sobre aquest tipus de càncer ha permès una individualització del tractament.

“No és el mateix poder tractar un tumor amb unes característiques determinades en una dona que el mateix tumor histològic però amb unes altres característiques en una altra dona. Per tant, els avenços que actualment tenim tant en diagnòstic com en tractament ens permeten fer una individualització del tractament i això és súper important”

Pots escoltar l’entrevista íntegra al Cap de la Unitat Funcional de Patologia de la Mama de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Pere Puig, aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat