Coneix les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius

Imatge d'arxiu

A partir del 30 d’octubre, i fins el 25 de novembre, es podrà votar per una de les propostes que han passat a la fase final dels Pressupostos Participatius del 2017, dotats amb 180.000 euros. Es van escollir dimarts durant el Consell Municipal de Participació.

Són en total cinc propostes que plantegen actuacions de millora de l’espai públic.

-Creació d’un carril bici al Passeig de Manuel Puigvert
-Instal·lar aparells d’exercici a l’aire lliure, millorar les pistes de petanca i crear una pista de bitlles catalanes al passeig de Manuel Puigvert
-Instal·lar un sistema de reg a tota la zona boscosa del Parc Dalmau i recuperar l’estany de la pedrera amb sistema de filtració natural
-Crear una nova via d’accés a la cala Rocapins des de la carretera N-II
-Crear una xarxa de desfibril·ladors en diversos punts de la ciutat

Durant un mes, entre el 30 d’octubre i el 25 de novembre es durà a terme el període de votacions a través d’urnes mòbils que hi haurà en diferents punts de la ciutat, i cada dia a l’Ajuntament Vell (excepte els dijous). A partir de l’elecció popular, s’establirà l’ordre de prioritat d’execució de les propostes fins a esgotar la partida reservada, que és de 180.000 euros.

Ràdio Calella TV ha parlat amb el regidor de Participació de l’Ajuntament de Calella, Marc Buch, per conèixer més sobre les propostes finalistes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *