“Pertegaz a Pineda”, la relació del geni de l’alta costura amb la ciutat en una exposició que s’inaugura dissabte a la Fundació Tharrats

Manuel Pertegaz fotografiat al pati de la Torre de Sant Jaume

La mostra es podrà visitar fins l’1 de setembre a l’edifici de Can Comas, que és la seu de la Fundació Tharrats d’Art Gràfic. Inclou una selecció de 17 vestits icònics de dissenyador, referències de la seva relació amb la població i un espai audiovisual.

La Torre de Sant Jaume de Pineda de Mar va ser l’espai de creació i refugi d’un geni de l’alta costura i aquest dissabte s’inaugura una exposició que aprofundeix en la seva relació amb la població maresmenca. Se’l considera un geni de la costura. Manuel Pertegaz va vestir la primera dama nordamericana Jacqueline Kennedy, membres de la reialesa europea o estrelles de Hollywood com Ava Gardner o una icona de l’elegància i la bellesa com Audrey Hepburn.

La mostra inclou d’una selecció de 17 vestits representatius de diferents èpoques i un espai audiovisual dedicat al dissenyador.

Pertegaz a Pineda és el títol de l’exposició que s’inaugura aquest dissabte al migdia a la Fundació Tharrats d’Art Gràfic, a l’edifici de Can Comas de Pineda de Mar, comissariada per Javier Hernández Gracia. També hi ha confirmada la presència de la neboda de Manuel Pertegaz, Sionín Caus Pertegaz. Es podrà veure fins l’1 de setembre. Horaris dijous i divendres de 18 a 20h, dissabtes de 10 a 14h i de 18 a 20h, i diumenges i festius de 10 a 14h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *