Pesarrodona: “El govern legítim és a l’exili”

pesarrodona 2

Jordi Pesarrodona ha manifestat que el govern legítim de Catalunya és el que es troba a l’exili, concretament a la casa de la República de Waterloo. Ho va afirmar ahir durant la primera de les àgores que organitza el Consell Local per la República de Calella. L’exregidor de Sant Joan de Vilatorrada, pallasso de professió i un dels represaliats de la causa independentista, ha estat recentment escollit com a membre a l’Assemblea de Representants del Consell per la República.

Després de les eleccions de l’octubre, on van participar 22.584 votants, la nova Assemblea per la República es posa a treballar. El seu principal objectiu, segons Pesarrodona, continuarà sent implementar el mandat de l’1 d’octubre i aconseguir la Independència de Catalunya, restablint el Govern del 2017. L’únic legítim per Pesarrodona.

La funció del Consell per la República és implementar la república. Únicament i senzillament. Ara ens tocarà anomenar un Consell de Govern que planti cara definitivament a l’estat espanyol. Recordem que el Govern legítim està a l’exili. Tots els governs que han vingut després estant en un terreny fals. El nostre objectiu és retornar el Govern legítim i implementar república.

Pesarrodona també defensa que la independència s’ha de tornar a exigir al carrer. Sosté el compromís que va sortir del referèndum i “aguantar” fins que arribi el reconeixement internacional.

Pel que fa al Consell, ara l’assemblea de representants ha d’escollir la seva presidència i, després, la presidència del Consell per la República, emulant el sistema parlamentari.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat